SkoDeng TeaM

Wednesday, September 24, 2014

Segmen Blogwalking Bersama Bazlia Amoza

Salam Tengah Hari Semua :)

Wah, agak lama tak menjengah blog ini..Hehehe..Hari ni bagi memberi nafas baru dalam blog ini Emmy nak join segmen dulu..weee..Segmen anjuran Bazlia Amoza, mudah je segmennya jom join :)

http://www.bazliaamoza.com/2014/09/segmen-blogwalking-bersama-bazlia-amoza.html
Klik=Klik Banner Untuk Join :)
Syarat penyertaan mudah sangat:
  • Harap korang sudi follow blog saya ini
  • Copy banner kat atas tu dan backlink ke entri ini
  • Tinggalkan komen anda beserta url di entri ini sebagai tanda penyertaan
  • Segmen bermula 22 Sept sehingga 30 Sept 2014
Due Date : 30 September 2014

2 comments:

  1. ayu dtg dari segmen yg sama.. ada masa singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen juga...nanti boleh la join ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-blogwalking-bersama-bazlia-amoza.html

    ReplyDelete